Ed Sheeran aangereden door auto in Londen

Geschreven door op 16 oktober 2017 om 13:20

Ed Sheeran is aangereden. De zanger heeft bevestigd dat hij tijdens een fietstocht door Londen is geraakt door een auto.

Rectificatie: De zanger is niet aangereden door een auto. Hij beweert namelijk dat het gewoon een fietsongeluk was waarbij er geen auto is betrokken.

Ed Sheeran aangereden

De 26-jarige singer-songwriter heeft maandagmiddag een foto gepubliceerd op zijn Instagram profiel. Hier is te zien dat de zanger zijn rechter arm heeft gebroken.

Gaat Ed zijn tournee annuleren?

Het lijkt erop dat Sheeran voorlopig geen gitaar kan spelen. Ed wacht momenteel nog op advies van zijn behandelend arts. De singer-songwriter maakt zo snel mogelijk bekend welke invloed het ongeluk heeft  op de doorgang van zijn aankomende tournee.

Nederlandse fans hoeven zich geen zorgen te maken over eventuele annuleringen. Beide Ed Sheeran concerten in de Amsterdamse Johan Cruijff Arena vinden plaats in juni 2018.

Aziatische fans kunnen rekenen op minder goed nieuws. Het eerstvolgende optreden van Ed vindt plaats op 22 oktober 2017 in Taipei. Daarna volgen shows in Osaka, Seoul Tokyo en meer Aziatische hoofdsteden.

 

Bron: Instagram, Mirror

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Ed Sheeran Nieuws · Fun Content · Nieuws · Roddels · WTF