Rammstein brengt tweede single van nieuw album uit

Geschreven door op 26 april 2019 om 11:21
Rammstein - Fotocredits Julien Damelet - Wikimedia Commons CC BY-SA 4.0

Rammstein heeft de tweede single van het aankomende album uitgebracht! De track ‘Radio’ verschijnt op de plaat die in mei 2019 uitkomt. De video is alvast te bekijken op het officiële YouTube-kanaal.

Rammstein brengt nieuwe single ‘Radio’ uit

Wederom goed nieuws voor Rammstein fans! De Duitse formatie heeft op vrijdag 26 april 2019 een nieuw nummer uitgebracht. Het nummer ‘Radio’ is de tweede single van het tot nu toe titelloze nieuwe album van de rockers en volgt daarmee single ‘Deutschland’ op. De nieuwe plaat verschijnt op vrijdag 17 mei 2019.ramms

Bekendmaking

Op de avond van donderdag 25 april 2019 kwamen honderden Rammstein fans naar de Torstrasse in Berlijn om de première van de videoclip van ‘Radio’ mee te maken. De clip werd daar op een grootse manier getoond, namelijk als projectie op een gebouw. Op vrijdag 26 april 2019 om 11:00 uur Nederlandse tijd bracht Rammstein de muziekvideo van ‘Radio’ uit. Dit nummer is naast de tweede single ook de tweede track op het album, na ‘Deutschland’. Bekijk de nieuwe clip hier:

YouTube player

Nieuw album

Eerder maakte de iconische metalband de minimalistische hoes en tracklist van het nieuwe studioalbum bekend. Op de plaat zijn in totaal elf nummers te vinden. Van een vijftal tracks zijn alvast korte snippets te beluisteren. Het complete album verschijnt in mei 2019 en is reeds te reserveren.

 

Bronnen: Twitter, YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Pien Jansen, Redacteur bij artiestennieuws.nl. Heeft een voorliefde voor het alternatieve genre en de jaren '80
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Artiesten · Nieuws · Rammstein Nieuws · Videos