Duncan Laurence in juli 2019 naar Paradiso Amsterdam

Geschreven door op 14 mei 2019 om 11:31
Duncan Laurence (The Netherlands 2019) - Fotocredits: Martin Fjellanger, Eurovision Norway, Eurovisionary (CC BY-SA 4.0)

Duncan Laurence geeft in juli 2019 een concert in Amsterdam! De zanger staat deze maand op de bühne van de Grote Zaal in Paradiso.

Duncan Laurence naar Paradiso

In de zomer van 2019 keert Duncan Laurence terug naar Amsterdam voor een concert! De show vindt plaats op vrijdag 5 juli 2019 in de Grote Zaal van poppodium Paradiso. Het is één van Laurence’s eerste optredens in de hoofdstad. Eerder, in mei 2019, speelde de artiest in het Amsterdamse Zonnehuis.

Concertkaarten

Tickets zijn te verkrijgen vanaf donderdag 16 mei 2019 om 10:00 uur. De verkoop loopt via Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

Eurovisiesongfestival 2019

Duncan de Moor, zoals de zanger officieel heet, deed in 2014 mee aan The Voice Of Holland. Met Ilse DeLange als coach bereikte hij de halve finale van de talentenjacht. Het was ook DeLange die de jonge artiest tipte voor het Songfestival. In mei 2019 vertegenwoordigt Duncan Nederland tijdens de zangwedstrijd. Met het nummer ‘Arcade’ wist hij de bookmakers positief te verassen. De Tilburger betreedt het podium van het muziekfestijn op donderdag 16 mei 2019. De finale vindt twee dagen later plaats, op zaterdag 18 mei 2019. Het Songfestival wordt uitgezonden door AVROTROS op NPO 1.

Beluister hier het nummer ‘Arcade’, waarmee Duncan Laurence Nederland vertegenwoordigt:

YouTube player

 

Bronnen: Paradiso, Twitter, YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Pien Jansen, Redacteur bij artiestennieuws.nl. Heeft een voorliefde voor het alternatieve genre en de jaren '80
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.