James Blake in november 2019 naar AFAS Live

Geschreven door op 14 mei 2019 om 10:41
James Blake - Auteur: Henry Laurisch -Bron: Wikimeda Commons (CC BY-SA 3.0)

James Blake komt naar Nederland! In november 2019 betreedt de singer-songwriter het podium van de Amsterdamse AFAS Live als onderdeel van een Europese tournee.

Update 30-9: James Blake heeft zijn Europese tour wegens onvoorziene omstandigheden moeten uitstellen. Het concert in AFAS Live wordt vervangen door twee shows in TivoliVredenburg te Utrecht. Blake betreedt het Utrechtse podium op maandag 20 en dinsdag 21 april 2020. Mensen met een ticket krijgen een bericht van Ticketmaster over het omzetten of annuleren van de kaarten.

James Blake naar AFAS Live

Goed nieuws voor fans van James Blake! De Britse zanger geeft op woensdag 13 november 2019 een concert in AFAS Live te Amsterdam. Het optreden maakt deel uit van een Europese tour die in het teken staat van ‘Assume Form’, het meest recente album van de muzikant. Tracks als ‘Mile High’ en ‘Barefoot In The Park’ komen ongetwijfeld voorbij deze avond.

Tickets

Concertkaarten zijn verkrijgbaar vanaf donderdag 16 mei 2019 om 10:00 uur. De verkoop loopt via Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

‘Assume Form’

Het meest recente album van de Britse muzikant verscheen in januari 2019. ‘Assume Form’ is het vierde studioalbum van de zanger en producent. De plaat kent een positievere sound dan voorgaand materiaal van Blake en wordt gekenmerkt door elementen uit electro-pop, hip hop en R&B. Daarnaast werkte de singer-songwriter samen met artiesten als Travis Scott, Moses Sumney, Rosalía en André 3000.

Beluister hier het nummer ‘Mile High’, afkomstig van de nieuwe plaat:

YouTube player

 

Bronnen: MOJO, Twitter, YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Pien Jansen, Redacteur bij artiestennieuws.nl. Heeft een voorliefde voor het alternatieve genre en de jaren '80
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.