Michael Kiwanuka in november 2019 naar AFAS Live Amsterdam

Geschreven door op 27 juni 2019 om 12:32
Michael Kiwanuka - Foto: Oscar Anjewierden | Flickr (CC BY-ND 2.0)

Michael Kiwanuka komt in de winter van 2019 naar Amsterdam! De Britse singer-songwriter geeft in november een concert in AFAS Live.

Michael Kiwanuka in AFAS Live

De Engelse Michael Kiwanuka geeft op dinsdag 26 november 2019 een concert in AFAS Live te Amsterdam! Het optreden van de singer-songwriter maakt deel uit van zijn nieuwe Europese tour. Tijdens deze avond worden hits als ‘Cold Little Heart’ en ‘Home Again’ afgewisseld met gloednieuw materiaal. Zo bracht de zanger onlangs een nieuwe single uit, getiteld ‘Money’. De muzikant komt echter niet alleen naar de Amsterdamse concertzaal. Ook de Amerikaans-Britse zangeres Celeste is van de partij tijdens het optreden.

Tickets

Concertkaarten zijn te verkrijgen vanaf woensdag 3 juli 2019 om 11:00 uur. De verkoop verloopt via Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk dan eens hier.

Kiwanuka

Kiwanuka wordt vanwege zijn kenmerkende mix van funk, jazz, soul en blues vergeleken met grootheden als Otis Redding en Bill Withers. Love & Hate’, het meest recente album van de singer-songwriter, stamt alweer uit 2016. Voor deze langverwachte tweede plaat werkte de artiest samen met de producers Danger Mouse en Inflo. Alhoewel het drie jaar is sinds het laatste studioalbum van Kiwanuka verscheen, brengt hij nog regelmatig muziek uit. Zo ook het nummer ‘Money’, dat op woensdag 19 juni 2019 uitkwam. Beluister deze nieuwe track hieronder:

YouTube player

 

Bronnen: MOJO, AFAS Live, Twitter, YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Pien Jansen, Redacteur bij artiestennieuws.nl. Heeft een voorliefde voor het alternatieve genre en de jaren '80
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.