Sabaton in 2020 met ‘The Great Tour’ naar AFAS Live Amsterdam

Geschreven door op 28 juni 2019 om 11:34
Sabaton - Foto: pitpony.photography - Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

De Zweedse metalband Sabaton komt naar Nederland! In februari 2020 geeft de formatie een concert in AFAS Live te Amsterdam als onderdeel van ‘The Great Tour’.

Sabaton in AFAS Live

Liefhebbers van metal opgelet: Sabaton is in 2020 opnieuw te zien op een Nederlands podium! De Zweedse formatie treedt op zondag 9 februari 2020 op in AFAS Live. De show maakt deel uit van ‘The Great Tour’, de concertreeks die in het teken staat van het aankomende album van de band, ‘The Great War’. De heren komen overigens niet alleen naar de Amsterdamse concertzaal. Ook metalformatie Amaranthe is van de partij.

Tickets

Concertkaarten zijn te verkrijgen vanaf maandag 1 juli 2019 om 10:00 uur. De verkoop verloopt via Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk dan eens hier.

Oorlog en strijd

In 2017 waren de Zweedse rockers voor het laatst te zien in Nederland. Deze tournee stond in het teken van de meest recente plaat van de groep, ‘The Last Stand’. Volgens bassist Pär Sundström was het zelfs de grootste en beste concertreeks in de geschiedenis van de band.  De albums van Sabaton gaan over onderwerpen als oorlog en strijd. Deze thema’s keren ook terug op de aankomende negende plaat ‘The Great War’. Deze verschijnt op vrijdag 19 juli 2019. De single en tevens titeltrack ‘Great War’ is wel alvast te beluisteren:

YouTube player

 

Bronnen: MOJO, AFAS Live, Twitter, YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Pien Jansen, Redacteur bij artiestennieuws.nl. Heeft een voorliefde voor het alternatieve genre en de jaren '80
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.