Liam Gallagher: “Dave Grohl heeft het voor ons allemaal verpest”

Geschreven door op 9 augustus 2017 om 13:00
Liam Gallagher, Beady Eye - Foto YouTube

Liam Gallagher heeft zijn ongezouten mening gedeeld over een aantal van zijn collega-zangers. De oud-Oasis frontman sprak met magazine ‘GQ’ over collega’s Mick Jagger, Dave Grohl en Bono.

Liam Gallagher spreekt over collega’s

Dat Liam Gallagher er niet voor terugdeinst om zijn mening te geven is algemeen bekend. Het Amerikaanse magazine GQ sprak onlangs met de zanger, die in oktober met zijn debuut soloalbum komt, en vroeg hem naar zijn mening over een aantal collega-zangers. De oud-Oasis frontman werd ondervraagd over The Rolling Stones-frontman Mick Jagger, Foo Fighters-zanger Dave Grohl en U2’s Bono.

“Dave Grohl heeft het voor ons allemaal verpest”

Liam laat in het interview weten geen fan te zijn van de stijl van Stones-frontman Mick Jagger. Gallagher noemt de iconische frontman ‘dinosaur hips’ en heeft het met hem te doen: “Mooi voor die ouwe ‘dinosaur hips’, maar zo ben ik niet. Ik ben anti-entertainment. Arme stakker, hij zal moeten dansen tot hij 108 jaar oud is.”

Over Foo Fighters-frontman Dave Grohl is de Britse zanger een stuk positiever. Gallagher zegt onder de indruk te zijn geweest van Grohls doorzettingsvermogen, nadat hij in 2015 zijn been brak: “Hij heeft het allemaal voor ons verpest,” grapt Liam. “Hij brak zijn been en bleef touren. Wie doet dat? Als ik nu eens verkouden ben, kan ik niks afzeggen omdat ik dan een watje lijk.”

Tot slot moet U2-zanger Bono het nog maar eens ontgelden. Het is geen geheim dat Liam geen fan is van de U2-frontman, die momenteel door Europa tourt met Liams broer Noel Gallagher. Liam zegt ooit eens gesproken te hebben met Bono, maar dit was geen succes: “Ik heb ooit met Bono gepraat, ja. Ik zou toen liever een out-of-body experience gehad hebben. Hij staat niet in mijn top 50.”

Bron: NME

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.