Noel Gallagher over tour met U2: “Ik heb nog nooit zoveel lol gehad”

Geschreven door op 20 juli 2017 om 14:06
Bono (U2) & Noel Gallagher - eigen creatie

Noel Gallagher geniet van het touren met U2! De oud-Oasis gitarist reist momenteel met zijn Noel Gallagher’s High Flying Birds door Europa als voorprogramma van de legendarische Ierse band.

Noel Gallagher geniet van tour met U2

Noel Gallagher geniet van het leven! De oud-gitarist van Oasis reist momenteel met zijn band Noel Gallagher’s High Flying Birds door Europa als voorprogramma van U2 en dat bevalt hem prima. De zanger/gitarist sprak op de website van voetbalclub FC Barcelona over de tour:

“Ik ben nu al 25 jaar aan het touren en ik heb nog nooit zoveel lol gehad. Ik sta maar een uurtje op het podium. Rond acht uur, half acht ben ik klaar, eet ik wat, drink ik wat, kijk ik naar U2 en daarna heb ik twee dagen vrij. We spelen in alle geweldige steden van Europa. Mijn familie en vrienden reizen met me mee. Het is geweldig!”

U2 in Nederland

Binnenkort zal Noel ook op het podium in Nederland staan! Op 29 en 30 juli geeft U2 twee shows in de Johan Cruijff Arena, met Noel en zijn band als voorprogramma. Volgens de frontman kunnen U2-fans zich opmaken voor een geweldige avond: “Ze zijn absoluut geweldig, elke avond. Ze zijn één van mijn favoriete bands aller tijden.”

‘Don’t Look Back in Anger’

Onlangs stonden Noel en U2 nog gezamenlijk op het podium. Op zaterdag 8 juli sloot U2 haar show in Londen af door Noel het podium op te roepen en samen de Oasis-klassieker ‘Don’t Look Back in Anger’ te spelen. De muzikanten droegen het nummer op aan alle slachtoffers van de vele Britse tragedies van de afgelopen tijd, waaronder de aanslag in Manchester bij het concert van Ariana Grande.

Bron: NME

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · Noel Gallagher Nieuws · U2 Nieuws