Ed Sheeran vergeleek zijn uiterlijk met Harry Styles en Justin Bieber

Geschreven door op 14 februari 2018 om 17:02
Ed Sheeran - Foto Kmeron - Flickr (CC BY-NC-ND 2.0)

Het is geen geheim dat Ed Sheeran onzeker was over zijn uiterlijk. Nu maakt Ed Sheeran bekend dat hij zich zelfs vergeleek met zijn collega’s, en goede vrienden, Justin Bieber en Harry Styles.

Ed Sheeran onzeker over gewicht

De roodharige hitmaker laat tijdens een podcast met George Ezra weten dat hij erg onzeker over zijn lichaam is geweest. Ed vertelt voor de fame nooit bezig geweest te zijn met zijn uiterlijk.

Hij had, voor hij als publiek figuur bekend stond, namelijk een bierbuik, droeg slordige kleding en sloeg weleens een douchebeurt over. Dit kon Ed allemaal niets schelen totdat hij succes kreeg.

“Ik begon mezelf te vergelijken met Justin Bieber en Harry Styles. Ik dacht ‘Ze zijn zo fotogeniek en ze hebben six packs… ik zou er ook zo uit moeten zien'”

Teddy verloor ongeveer 20 kilo door middel van crash diëten. Hij at geen koolhydraten en dronk alleen wodka en tonic water. Inmiddels is zijn houding tegenover diëten nu enorm veranderd:

“Ik denk niet dat er iemand is die mijn platen niet heeft gekocht omdat ik te dik zou zijn”

Zijn nieuwe mantra luidt “Eet wat je wilt, en train elke dag”.

Korset

Dit is niet de eerste keer dat Ed zich uitlaat over zijn onzekerheden. In 2015 vertelde Sheeran nieuwsplatform The Sun dat hij een korset aan had geprobeerd voor een Awards show. De zanger besloot uiteindelijk toch om zonder korset de rode loper op te gaan.

“Zoals de meeste mannen in de wereld heb ik heb nog nooit een six-pack gehad. We willen gewoon hamburgers eten, geen sit-ups doen.”

De zanger laat de korsetten, en crash diëten dus achter zich.

Bron: Acast.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Ed Sheeran Nieuws · Fun Content · Nieuws