INXS heeft hun laatste optreden gegeven

Geschreven door op 12 november 2012 om 10:59

Dit maakte de Australische rockband afgelopen weekend bekend. Tijdens het concert in Perth lieten ze weten nooit meer samen op de planken te staan.

De band stond die avond als supportact voor de Amerikaanse band ‘Matchbox 20’ op het podium. Drummer Jon Farriss van INXS zei na de bekendmaking “ik krijg tranen in mijn ogen.” Hij bedankt hun fans voor alle steun door de jaren heen.

De plotselinge stop van de band komt als een verrassing. Hun huidige zanger Ciaran Gribbin liet onlangs nog weten grootse toekomstplannen met de band te hebben. “We zijn nog steeds creatief en hebben nog steeds de behoefte om ons te laten gelden”, aldus Ciaran.

INXS werd 33 jaar geleden opgericht in Sidney en maakte furore met hits als ‘Never Tear Us Apart’ en ‘Need You Tonight’. Michael Hutchence, voormalig zanger van de band, pleegde in 1997 zelfmoord. De band heeft sindsdien verschillende zangers gehad.

INXS – Never Tear Us Apart

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nieuws