Miley Cyrus doneert half miljoen aan slachtoffers orkaan Harvey

Geschreven door op 5 september 2017 om 13:53
Top 100, Miley Cyrus - Fotocredits: kerainoscopia (Wikimedia Commons)

Miley Cyrus doneert maar liefst vijfhonderdduizend dollar aan de slachtoffers van orkaan Harvey. Dit maakte zij woensdag, tijdens haar bezoek in The Ellen DeGeneres Show, bekend.

Miley Cyrus doneert geld

Tijdens de show liet de vrijgevige zangeres weten erg emotioneel te zijn over de situatie. “Ik hoop dat mensen weten, dat ik dit niet fake”, zegt Cyrus. “Gewoon dat mijn oma en moeder hier zijn en ik straks naar huis ga naar mijn zeven honden, als dat er niet meer zou zijn, ik het heel zwaar zou hebben”, aldus Cyrus.

YouTube player

Happy Hippie Foundation

Miley lichtte vorige week, op haar Instagram, al een tipje van de sluier op over haar grote aankondiging met betrekking tot orkaan Harvey.

Dit onder de naam van haar stichting Happy Hippie Foundation, een non-profit organisatie, opgericht in 2014 door de zangeres zelf. De stichting richt zich op jonge mensen, onder andere dakloze en kwetsbare jongeren. Met het geld van de stichting hoopt Cyrus een bijdrage te leveren aan het herstel van de schade aan de stad.

Schade en gevolgen orkaan Harvey

Harvey is de derde orkaan van het Atlantische orkaanseizoen uit 2017. Vooral de miljoenenstad Houston heeft veel schade opgelopen. De overstromingen die volgden zorgden ervoor dat tienduizenden inwoners van de stad op de vlucht moesten, huizen verwoest zijn en zelfs enkele overledenen.

Bron: Instagram, TheEllenShow, HappyHippies.org

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Miley Cyrus Nieuws · Nieuws