P!nk keert terug met nieuw album ‘Beautiful Trauma’

Geschreven door op 18 september 2017 om 11:42
Pink, P!nk - Fotocredits: Allison Bron: Flickr (CC BY-SA 2.0)

Goed nieuws voor P!nk fans!  Op vrijdag 13 oktober brengt de zangeres haar zevende studioalbum uit. Dit is het eerste album van de zangeres na een stilte van vijf jaar.

P!nk – Beautiful Trauma

Alecia Beth Moore, zoals de zangeres echt heet, is terug van weggeweest! Haar zevende album ‘Beautiful Trauma’ komt op vrijdag 13 oktober uit op CD en LP.

De plaat bestaat uit dertien nummers waarvan het eerste nummer, je raadt het niet, ‘Beautiful Trauma’ heet. Met titels als: ‘But We Lost It’ en ‘Wild Hearts Can’t Be Broken’, verwachten we bij de redactie een emotionele en zelfs een beetje droevige kant van P!nk te horen.

Samenwerking

Op het album werkt P!nk samen met verschillende songwriters en producers. Zo staan Max Martin, Shellback, Jack Antonoff, Julia Michaels, Greg Kurstin en Busbee ook op de nieuwe plaat.

In een interview met het online platform ‘Entertainment Weekly’ beschrijft de zangeres de samenwerking met Jack Antonoff;

“Deze eigenaardige Bruce-Springsteen liefhebbende New Jersey achtige dude”, zegt P!nk. “Hij is zo lief. Ik dacht dat we wel plezier zouden hebben, en ik had gelijk.”

Eerder in augustus bracht de zangeres haar Single ‘What About Us’ van het nieuwe album uit. Zij liet via haar Instagram account weten enorm trots te zijn op de nieuwe track;

Reserveer ‘Beautiful Trauma’

Een handige tip voor de fans onder ons! Wil je een van de eerste zijn die het album op 13 oktober in handen heeft? Reserveer het album dan via Bol.com.

Tracklist: ‘Beautiful Trauma’

  1. Beautiful Trauma
  2. Revenge
  3. Whatever You Want
  4. What About Us
  5. But We Lost It
  6. Barbies
  7. Where We Go
  8. For Now
  9. Secrets
  10. Better Life
  11. I Am Here
  12. Wild Hearts Can’t Be Broken
  13. You Get My Love

Interview P!nk

In een interview met KISS FM UK, een Engels radioprogramma, vertelt de zangeres over het album, haar familie en kinderen maar ook over hoe ze is veranderd in de afgelopen vijf jaar. Bekijk het interview hieronder;

YouTube player

 

Bron: Ew.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Albumreleases · Artiesten · Nieuws · P!nk Nieuws