P!nk en zoontje herstelt van het coronavirus

Geschreven door op 6 april 2020 om 16:11
Pink, P!nk - Fotocredits: Allison Bron: Flickr (CC BY-SA 2.0)

Zangeres P!nk en haar zoontje werden beiden getroffen door het coronavirus maar hebben de strijd tegen de ziekte gewonnen.

P!nk en zoontje overwinnen coronavirus

De 40-jarige Alecia Beth Moore, beter bekend als P!nk, en haar zoon liepen beiden COVID-19 op. Na drie weken revalideren ging het beter met de popster en haar zoon, al bleek de situatie van het kind zorgwekkend. De 3-jarige Jameson Moon Hart kreeg te maken met extreem heftige symptomen.

In een interview op Instagram laat de zangeres weten dat ze zich ernstig zorgen maakte over de situatie van haar zoontje: “Ik heb vele nachten gehuild en ik heb nog nooit zoveel gebeden.” P!nk beschrijft de afgelopen weken als een ‘rollercoaster’. Het interview is hier te zien (rond minuut 10 spreekt de zangeres over haar ervaringen met het virus):

Carrière

De populaire zangeres heeft gedurende haar carrière veel bereikt. De muzikante scoorde hits met onder andere ‘What About Us’ en ‘Walk Me Home’. Beluister hieronder de grootste hit van de Amerikaanse artieste genaamd: ‘Just Give Me A Reason’.

YouTube player

 

Bron: YouTube, Linda.nl, RTL Boulevard

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · P!nk Nieuws · Roddels