Brandend Bos Benefietconcert in Paradiso Amsterdam

Geschreven door op 25 september 2019 om 11:08
De Jeugd van Tegenwoordig bij Solar Weekend 2019 - Foto: Shali Blok (Artiesten Nieuws)

De Jeugd van Tegenwoordig en een aantal andere artiesten geven in oktober een benefietconcert om geld op te halen voor de Amazone. De artiesten slaan de handen ineen in Paradiso Amsterdam.

Brandend Bos Benefiet

Op zaterdag 5 oktober 2019 staat in Paradiso een benefietconcert gepland. Meerdere artiesten staan deze avond samen op het podium om aandacht te vragen voor het Amazonegebied. De artiesten die deze avond optreden zijn onder anderen: De Jeugd van Tegenwoordig, Merol, Idaly, Sjaak, Gotu Jim en twee mystery guests. Aanvang van de show is 19:00 uur in de grote zaal.

Tickets

Kaarten zijn per direct te koop via de site Paradiso.nl.

Doel van het benefietconcert

Het gaat slecht met de longen van onze planeet. De afgelopen jaren zijn er flink wat stukken weggekapt voor palmolie plantages en ontstonden er vele branden waardoor er veel stukken bos wegbranden. Het Amazonegebied is het grootste regenwoud ter wereld en produceert ruim 20% van de zuurstof. Tijdens dit benefietconcert gaan de artiesten geld inzamelen. Dat geld gaat dan naar ‘HIVOS‘ en ‘FAWAKA‘. Tijdens de avond krijgen de bezoekers ook te horen wat er precies aan de hand is en hoe zij zelf kunnen helpen.

 

Bron: Paradiso.nl, Rondreis.nl, NOS.nl

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Michael Dijkstra, redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.