Queen en Adam Lambert tweemaal naar Ziggo Dome

Geschreven door op 25 september 2019 om 8:27
Queen en Adam Lambert - Foto: Raph_PH (Flickr, CC BY 2.0)

Goed nieuws voor Queen fans! De iconische band en zanger Adam Lambert keren in het voorjaar van 2020 terug naar Nederland. De rockers geven twee shows in de Ziggo Dome.

Queen en Adam Lambert twee keer naar Ziggo Dome

‘The show must go on!’ De rockers van Queen zijn nog altijd actief en komen volgend jaar weer naar Nederland! Brian May, Roger Taylor en zanger Adam Lambert geven niet één, maar twee shows in de Ziggo Dome. De band betreedt het Amsterdamse podium eerst op vrijdag 29 mei 2020. De tweede show staat een dag later op het programma, op zaterdag 30 mei.

Concertkaarten

Tickets voor de shows zijn per direct verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Zijn de kaarten inmiddels uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

Spektakel

De nieuwe concerten van de Britse band zijn onderdeel van de gloednieuwe ‘Rhapsody Tour’. De nieuwe productie wordt internationaal geprezen als ‘een wonder van technische vooruitgang’ en grote media als Billboard zijn razend enthousiast. Fans kunnen ongetwijfeld een spetterende show verwachten, net als toen de rockers in 2018 op het podium van Rotterdam Ahoy stonden.

 

Bron: Ziggo Dome

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.