Paul Young naar Eindhoven, Kampen, Den Haag, Alkmaar en Hengelo

Geschreven door op 19 september 2018 om 13:18
Paul Young - Fotograaf James Hole - Wikimedia Commons (CC BY 4.0)

Paul Young komt in november 2018 en april 2019 naar Nederland! De Britse zanger treedt op in Eindhoven, Kampen, Den Haag, Alkmaar en Hengelo.

Paul Young clubtour

Eerder werd aangekondigd dat Paul Young in 2017 zou optreden in Eindhoven en Kampen. Beide shows zijn verplaatst naar 2018 wegens ‘onvoorziene omstandigheden’, meldde het management. De support act voor het tweetal concerten in november aanstaande is Tessa Belinfante.

Voor fans in Den Haag, Alkmaar en Hengelo hebben we goed nieuws. In april 2019 bezoekt de muzikant de drie steden voor een optreden bij de poppodia. Bekijk het complete overzicht van alle speeldata- en locaties hieronder:

  • Muziekgebouw Eindhoven: dinsdag 6 november 2018
  • Stadsgehoorzaal Kampen: woensdag 7 november 2018
  • Paard, Den Haag: maandag 15 april 2019
  • Podium Victorie, Alkmaar: vrijdag 19 april 2019
  • Metropool, Hengelo: zaterdag 20 april 2019

Kaartverkoop

Tickets voor de optredens in april 2019 gaan op vrijdag 21 september 2018 om 10:00 uur in de verkoop. Kaarten voor de concerten in Den Haag en Alkmaar zijn verkrijgbaar via de website van Paard en Podium Victorie. De verkoop voor poppodium Metropool in Hengelo verloopt via de website van Ticketmaster. Uitverkocht of interesse in kaarten voor de concerten in Eindhoven en Kampen? Kijk hier.

Paul Young

Door de jaren heen speelde Paul in de bands Kat Kool & The Kool Kats, Streetband, The Q-tips en Los Pacaminos. De singer-songwriter treedt nu voornamelijk op als soloartiest. Zijn solo debuutalbum No Parlez‘ kwam uit in 1983. Met een cover van het nummer ‘Love Of The Common People’ scoorde de Britse zanger een grote wereldhit. Hoewel de track in 1982 is  uitgebracht, werd het nummer pas echt succesvol na het uitbrengen van de song ‘Wherever I lay My Hat (That’s My Home)’ in 1985.

 

Bronnen: Greenhousetalent, Stadsgehoorzaal Kampen, paul-young.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.