JP Cooper in november terug naar Nederland voor shows!

Geschreven door op 2 juni 2017 om 10:38
JP Cooper - Foto YouTube

Goed nieuws voor alle JP Cooper fans! De Britse singer-songwriter komt in november terug naar Nederland voor shows in Amsterdam en Rotterdam!

JP Cooper in november terug naar Nederland

Yes! JP Cooper komt terug naar Nederland! De talentvolle Brit stond onlangs nog in Bitterzoet en in juni staat hij op het podium van Pinkpop, maar in november komt John Paul terug! De singer-songwriter staat op zondag 26 november in Maassilo Rotterdam. Een dag later, op maandag 27 november, staat de zanger en gitarist in Paradiso Amsterdam.

Tickets voor de shows

Kaarten voor de shows gaan op vrijdag 9 juni in de verkoop om 10:00 uur. Deze zijn verkrijgbaar via de volgende online verkooppunten:

Primair:

Concertkaarten

Secundair:

Concertkaarten

‘September Song’

JP Cooper is hot! De Britse singer-songwriter behaalde in 2016 een enorme hit met zijn track ‘September Song’, die in Nederland de zestiende plaats in de Single Top 100 behaalde.

De Britse zanger heeft inmiddels al een flinke stapels EP’s uitgebracht. Het volgende doel? Zijn debuutalbum! Op de website van zijn recordlabel ‘Island Records’ staat dat het eerste album van Cooper een nóg groter en gedurfder werk gaat worden, met elementen van hiphop, soul, country en nog veel meer verrassende ’twists’!

Bron: Paradiso, Island Records

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.