The Slow Show in 2019 met nieuw album naar Utrecht en Maastricht

Geschreven door op 24 april 2019 om 11:57
The Slow Show - Credits: Miho - Bron: Wikimedia Commons (CC BY-SA 4.0)

In oktober 2019 geeft The Slow Show concerten in Nederland! De shows van de mannen staan gepland in TivoliVredenburg en Muziekgieterij.

The Slow Show naar TivoliVredenburg

In oktober 2019 komt The Slow Show naar Nederland! De indierockband betreedt op dinsdag 15 oktober 2019 het podium van de Grote Zaal van TivoliVredenburg te Utrecht. Een dag later, op woensdag 16 oktober 2019, zijn de mannen te zien in de Maastrichtse Muziekgieterij. Tijdens de concerten komt het nieuwe werk, afkomstig van het aankomende album ‘Lust and Learn’, naar voren.

Kaartverkoop

Tickets gaan op vrijdag 26 april 2019 om 11:00 uur in de verkoop via de websites van TivoliVredenburg en Muziekgieterij. Uitverkocht? Kijk hier.

The Slow Show

Zoals de naam doet vermoeden, speelt de Engelse band langzame en midtempo-nummers. Desalniettemin is het volgens bezoekers niet saai. De melancholieke Britpop bevat donkere lagen roots, folk en country. Deze stijlen komen naar voren op de eerste twee albums ‘White Water en ‘Dream Darling. Ook op het aankomende album ‘Lust and Learn’ zullen deze genres centraal staan. Deze plaat komt op vrijdag 30 augustus 2019 uit.

Beluister hier de nieuwe single ‘Hard To Hide’, afkomstig van het nieuwe album:

YouTube player

 

Bron: TivoliVredenburg, Muziekgieterij, theslowshow.co.uk

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.