Regina Spektor voor concert naar Paradiso Amsterdam

Geschreven door op 26 juli 2016 om 11:12
Regina Spektor - Foto: Warner Music Sweden | Wikimedia Commons

Regina Spektor komt deze herfst naar Nederland! Op 7 november geeft de singer-songwriter en pianist een concert in Paradiso, Amsterdam.

Regina Spektor - Foto: Warner Music Sweden | commons.wikimedia.org

Regina Spektor – Foto: Warner Music Sweden | commons.wikimedia.org

Regina Spektor concert

Regina Spektor komt naar Nederland! De Russisch-Amerikaanse artiest geeft op maandag 7 november een concert in de Grote Zaal van Paradiso in Amsterdam. De zaal gaat open om 19:00 uur. Het voorprogramma begint om 19:30 uur en het hoofdprogramma om 20:30 uur.

Regina Spektor tickets

De voorverkoop begint op vrijdag 29 juli om 10:00 uur. Tickets voor dit concert zijn onder andere verkrijgbaar op de website van Ticketmaster.

Remember Us To Life

Spektor kreeg op de leeftijd van zes al klassieke pianolessen in Rusland en ook in Amerika ging ze ermee door. Kort daarna begon ze ook met het schrijven van haar eigen nummers. De lyrics van de klassiek geschoolde singer-songwriter zijn gebaseerd op scenario’s en karakters van haar eigen verbeelding. Eerst was Regina alleen geïnteresseerd in klassiek muziek maar later in haar leven raakte ze ook geïnteresseerd in hiphop, rock en punk.

De getalenteerde muzikant heeft inmiddels zes succesvolle originele albums uitgebracht en de volgende staat in de planning voor 30 september. Deze zal ‘Remember Us To Life’ heten en het eerste nummer ‘Bleeding Heart’ is op 22 juli uitgebracht. In 2013 heeft de muzikant het themanummer ‘You’ve Got Time‘ geschreven voor de populaire Netflix-serie ‘Orange Is The New Black‘. Dit leverde haar onder meer een Grammy-nominatie op.

Bron: Paradiso

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· ·