Glennis Grace haalt uit naar Katholiek Nieuwsblad Mariska de Haas

Geschreven door op 2 november 2012 om 10:49

Glennis Grace is heel boos op Mariska de Haas, hoofdredactrice van het Katholiek Nieuwsblad.
Mariska was te gast bij Pauw en Witteman en beweerde daar dat twee mensen van hetzelfde geslacht niet geschikt zijn om een kind op te voeden.

Glennis Grace

Barbara Barend, die ook te gast was omdat zij lesbisch is en een kind heeft geadopteerd met haar partner, stelde dat een kind liefde nodig heeft bij de opvoeding. Hierop reageerde de hoofdredactrice: “Een hond heeft liefde nodig, een kind niet!”.

Duidelijk werd dat de uitspraken van de katholieke redactrice Glennis Grace volledig in het verkeerde keelgat zijn geschoten. Op Twitter reageerde Glennis Grace eerder al:

“Wat ben jij een dwaas zeg! Schande voor de mens ben jij! Hoe durf je dit te roepen op tv of je kinderen wijs te maken?!”

Later bood ze haar volgers excuses aan: “Sorry hoor ben heel boos op haar! Kan toch niet?”.

Maar nu heeft Glennis nog duidelijker gereageerd naar Mariska de Haas: “Waarom ga jij niet gewoon weg? We hebben jou hier niet nodig! Wat voor gif gooi jij in het rond dat homo’s of lesbiennes geen kids mogen opvoeden? Jij krijgt zo de rekening en karma gaat jou inhalen! Kijk maar uit jij idioot! Jij bent gevaarlijk!”.

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Glennis Grace Nieuws · Nieuws