Win een Home Cinema Systeem van Teufel Audio

Geschreven door op 5 november 2012 om 11:00

Op de Facebook pagina van ArtiestenNieuws maak je kans om een Home Cinema Systeem van Teufel Audio te winnen! Lees hier wat je moet doen om aan de actie deel te nemen.

Deze is actie is verlopen, de prijzen zijn vergeven, u kunt helaas niet meer meedoen!

 

Een goed geluidssysteem en perfecte beeldkwaliteit zijn essentieel om je favoriete artiesten thuis te bekijken en te beluisteren. Wanneer het gaat om beluisteren is Teufel Audio dé specialist. Een merk dat ernaar streeft om geluidssystemen van alleen de allerbeste kwaliteit op de markt te brengen. Met dit systeem haal je dan ook geen simpele audioset in huis, je creëert een beleving in jouw woonkamer!

De set hiernaast is de set die je kan winnen, hiermee haal je de beste kwaliteit in huis waarmee het net lijkt of jouw favoriete artiest ook echt in jouw woonkamer optreedt. Het geluid klinkt hiermee precies hetzelfde als tijdens een live concert.

UPDATE 9-11-2012: >>DE WINNAAR IS BEKEND<<

Wat moet je doen om deze set te winnen?

Je hebt wellicht door dat we in dit artikel niet heel veel specificaties van de set prijsgeven. deze moet je zelf zien te achterhalen. Ga naar onze Facebook Pagina en beantwoord de vraag zoals gesteld in het bovenste bericht. Laat in datzelfde bericht het antwoord achter en tag ook een vriend(in) die je deze set ook gunt.

Wie weet komt dit geweldige geluidssysteem dan binnenkort jouw kant op!

Deze actie wordt mogelijk gemaakt door Teufel audio.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nieuws · Winnen