Gerucht: Ed Sheeran treedt misschien op bij de ‘Royal wedding’

Geschreven door op 16 februari 2018 om 17:29
Ed Sheeran naar Johan Cruijff Arena, Ed Sheeran - Foto Kmeron - Flickr (CC BY-NC-ND 2.0)

Eerder maakte de Britse zanger bekend dat hij graag op de bruiloft van Meghan Markle en Prins Harry op wil treden. Het lijkt er, volgens een anonieme bron, op dat het koninklijke paar zijn aanbod aanneemt!

Ed Sheeran treedt bij royal wedding

De roodharige zanger is gevraagd op te treden bij de bruiloft van Prins Harry en Meghan Markle! Dit werd US Weekly door een anonieme bron gemeld. De prins zou specifiek de ‘Thinking Out Loud’-zanger gevraagd hebben voor zijn bruiloft.

Teddy heeft op dezelfde dag als de huwelijksplechtigheden zijn derde show in het Phoenix Park in Dublin. Als het gerucht klopt heeft de zanger dus een druk weekend voor de boeg.

Toen Sheeran een MBE onderscheiding van Prins Charles in het Royal Palace ontving, liet hij weten met alle liefde tijdens de koninklijke bruiloft op te willen treden.

Elton John

Er gaan meerdere geruchten rond over hoe de bruiloft van het powerkoppel eruit gaat zien, en wie de muzikale acts zullen zijn. Zo werd er ook gespeculeerd dat niemand minder dan Elton John op komt treden. Dit omdat de zanger twee van zijn shows in Las Vegas annuleerde om de huwelijksceremonie bij te wonen. Ook Sam Smith maakte bekend dat hij graag tijdens de bruiloft van het koppel zingt.

Bron: US Weekly

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Ed Sheeran Nieuws · Fun Content · Nieuws