Delain op Valentijnsdag 2020 naar TivoliVredenburg

Geschreven door op 9 juli 2019 om 11:46
Delain - Foto: S. Bollmann (Wikimedia Commons, CC BY-SA 4.0)

Delain keert in 2020 terug naar TivoliVredenburg! De Nederlandse symfonische metalband staat in februari 2020 op de bühne van het Utrechtse poppodium.

Delain in 2020 naar TivoliVredenburg

Goed nieuws voor fans van Delain! De wereldwijd bekende band geeft op Valentijnsdag 2020 een optreden in Utrecht. De symfonische metalband betreedt op vrijdag 14 februari het podium van zaal Ronda in het Utrechtse poppodium TivoliVredenburg.

Concertkaarten

Tickets voor het concert zijn per direct verkrijgbaar via de website van TivoliVredenburg. Zijn de kaarten inmiddels uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

Internationale bekendheid

De Nederlandse band rond zangeres Charlotte Wessels draait al jaren mee in de top van de internationale symfonische metal scene. Zo stond de band al op de grootste podia ter wereld, waaronder metal walhalla’s als Graspop Metal Meeting en Download Festival. In augustus staat een optreden tijdens het grootste metalfestival ter wereld op het programma: Wacken Open Air.

YouTube player

 

Bron: TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.