B-Brave heeft nieuwe concerten aangekondigd

Geschreven door op 29 juli 2015 om 14:11

De boys van B-Brave reizen dit najaar met hun gloednieuwe clubtour door Nederland! De populaire boyband geeft concerten in maar liefst acht Nederlandse steden.

De concerten van B-Brave maken deel uit van de tournee ‘BAD’. Er zijn o.a. optreden in Haarlem, Groningen, Amsterdam, Uden, Den Haag, Zwolle, Hilversum en Arnhem.

B-Brave Concert

Tijdens de concerten worden de trouwe fans meegenomen in de wereld van B-Brave. Natuurlijk zullen hits als: ‘Bij Mij’, ‘Als je van mij bent’ en ‘Vanavond is van Jou’ tijdens het concert niet ontbreken. Naast de grootste hits zullen de jongens ook nieuwe nummers als ‘Verleiden’ zingen.

“We beloven de fans in ieder geval dat het een onvergetelijke ervaring wordt met nieuwe liedjes, showelementen en keiharde outfits”,

Aldus B-Brave

De naam voor de tour: ‘BAD’ komt van de gelijknamige single, afkomstig van het debuutalbum van de jongens: De Eerste Date.

B-Brave Tickets

Tickets voor de concerten van B-Brave gaan op donderdag 30 juli in de voorverkoop. De kaartverkoop start om 10:00 uur bij de websites van de desbetreffende concertlocatie. Wil je zeker zijn van je kaarten? Op deze website kun je je tickets eventueel vooruit reserveren. Dit is echter geen primaire ticketshop. De prijzen kunnen hierdoor hoger zijn dan wanneer je je kaarten bij de website van de concertlocatie reserveert.

Meet & Greet met B-Brave

Naast gewone concertkaarten is het ook mogelijk om VIP-tickets te reserveren. Fans met een VIP-Ticket krijgen 45 minuten voordat het concert begint toegang tot de soundcheck en de voorbereidingen in de concertzaal. Daarnaast krijgen de VIPS de beste plaatsen vooraan in de zaal, een polsbandje en een presentje.

Het leukste van de VIP tickets is natuurlijk een echte Meet & Greet en fotomoment met de  jongens. De VIP tickets gaan ook op 30 juli om 10:00 uur in de voorverkoop. Deze kaartverkoop verloopt via de websites van de concertlocaties.

Concertdata

Bekijk hier alle concertdata van B-Brave:

  • Patronaat, Haarlem, Vrijdag 16 oktober 2015 om 20:30 uur
  • De Oosterpoort, Groningen, Zaterdag 17 oktober 2015 om 19:00 uur
  • Melkweg, Amsterdam, Maandag 19 oktober 2015 om 18:00 uur
  • Theater Markant, Uden, Zaterdag 7 november 2015 om 19:00 uur
  • Paard Van Troje, Den Haag, Zondag 15 november 2015 om 19:00 uur
  • Hedon, Zwolle, Zaterdag 21 november 2015 om 19:00 uur
  • De Vorstin, Hilversum, Zondag 22 november 2015 om 18:00 uur
  • Luxor Live, Arnhem, Zondag 6 december 2015 om 18:00 uur

.

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
B-Brave Nieuws · Concertaankondigingen · Nieuws