Jacob Collier voor concert naar Nederland

Geschreven door op 9 augustus 2016 om 11:29

Het Londense multi-talent Jacob Collier komt naar Nederland! De eenmans-jazzband is eind november voor een optreden te zien in Amsterdam!

Jacob Collier concert

In zijn eerste Nederlandse optreden op North Sea Jazz viel de Londense Jacob Collier meteen op. De multi-instrumentalist vond het zelf ook een groot succes, en besluit dit te vervolgen met een nieuw optreden! Hij komt op maandag 21 november de Tolhuistuin in Amsterdam vullen met zijn inventieve muziek.

Jacob Collier kaarten

Tickets voor het optreden zijn onder andere te koop via Ticketmaster. De kaartverkoop start op donderdag 11 augustus om 10:00.

Jazz-us

The Guardian zet hoog in. Vorig jaar juli noemde de Engelse krant de 22-jarige multi-instrumentalist de nieuwe jazz-messias. Sinds 2011 maakt de London-based muzikant al furore op YouTube met zijn split-screen covers. Stevie Wonder, Michael Jackson, Burt Bacharach… Niks is te gek voor hem

Het levert hem miljoenen kijkers, het debuutalbum In My Room, en zelfs een Jazz FM-award op. Een grote jazz-ster is rijzende, en hij staat boven Londen.

 

YouTube player

Bron: Paradiso

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.