Danko Jones voor concert naar Nederland

Geschreven door op 16 juni 2016 om 10:58

Danko Jones komt naar Nederland! De ‘most ridiculously entertaining and exciting live band’ komt in augustus voor een optreden naar Sittard!

Danko Jones concert

Awesome! De rockers van Danko Jones komen naar Nederland! Het Canadese drietal komt op donderdag 4 augustus naar Poppodium Volt in Sittard.

Danko Jones kaarten

Tickets voor het optreden zijn onder andere verkrijgbaar via Ticketmaster. De kaarten zijn vanaf vrijdag 17 juni in de verkoop.

Belachelijk entertainend

De titel ‘most entertaining live band’ komt natuurlijk niet uit de lucht vallen. Het metalmagazine Metal Hammer UK kwam met deze titel om de band te omschrijven. Klopt het? Absoluut! Sinds ze in 2002 internationaal doorbraken met Born A Lion staan ze bekend om hun energieke shows, waar niemand stil kan staan.

14 jaar (en 6 drummers) later zijn ze nog altijd net zo energiek, en een hoop ervaringen rijker. De band heeft namelijk getourd met onder andere Motörhead, Guns N’ Roses en Rolling Stones. Vorig jaar kwam het zevende album Fire Music uit, en dit jaar vieren ze hun 20-jarig bestaan. Meer dan genoeg redenen om naar Sittard af te reizen!

 

YouTube player

Bron: Poppodium Volt

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.