Waylon geeft extra ‘Top 1000 Aller Tijden’ concert in Ahoy Rotterdam

Geschreven door op 18 september 2017 om 14:16
Waylon - Foto: Rob Feber Fotografie Apeldoorn - (Bron: Wikimedia Commons)

De Nederlandse zanger Waylon kondigt een derde concert aan in Ahoy Rotterdam. Aanleiding voor het extra optreden is de enorme belangstelling naar concertkaarten voor de twee andere shows.

Waylon extra concert in Ahoy

Fans van Waylon opgelet! De zanger heeft zojuist een extra ‘Waylon live in concert’ optreden aangekondigd. De show vindt plaats op zondag 3 december 2017 in de Rotterdamse Ahoy. De vorige aangekondigde shows, op vrijdag 1 en zaterdag 2 december 2017, waren in rap tempo uitverkocht.

Tickets

Tickets voor Waylon zijn onder andere te koop via de website van Ahoy Rotterdam.

Waylon live in concert

Tijdens de shows in Ahoy zingt de zanger de beste en grootste hits uit de ‘Radio Veronica top 1000 Aller tijden’. De concertreeks is een vervolg op de succesvolle editie van vorig jaar. Waylon zong destijds eigen versies van hits als ‘November Rain’ van Guns ‘N Roses en ‘Dancing In The Dark’ van Bruce Springsteen. Ook bracht de zanger een eerbetoon aan Prince, Queen en Michael Jackson.

Radio Veronica top 1000 Aller tijden

Radio Veronica Top 1000 Allertijden is een hitlijst met de 1000 beste nummers aller tijden, samengesteld door luisteraars van Radio Veronica.

De lijst der lijsten wordt op zaterdag 25 november tot en met vrijdag 1 december uitgezonden op radio Veronica. Het eerste concert van vrijdag 1 december sluit dan ook aan op de ontknoping van de hitlijst.

 

Waylon

Willem Bijkerk is geboren in Apeldoorn op 20 april 1980. In 2008 brak hij door met zijn deelname aan ‘Holland’s Got Talent’. De zanger kreeg een jaar later, als eerste Nederlander, een contract bij het Motown-label. De zanger bracht destijds ook zijn debuutalbum ‘Wicked Ways‘ uit. Het nummer ‘Wicked Way’ van dat album is dan ook meteen zijn meest populaire nummer ooit.

 

Bron: Persbericht Veronica

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.