Alicia Keys nieuwe single geïnspireerd door Nicki Minaj

Geschreven door op 15 november 2012 om 10:39
Alicia Keys - Fotocredits: Wallmart - CC Flickr (CC BY 2.0)

Nicki Minaj zorgde voor de inspiratie die Alicia Keys tijdens het maken van haar nieuwe single nodig had. Keys vindt het mooi dat Minaj zichzelf durft te zijn.

Volgens Alicia is de Amerikaanse rapper een perfect voorbeeld van iemand die echt durft te zijn wie ze is. Dit heeft haar dan ook inspiratie gegeven voor haar nieuwe track ‘Girl On Fire’ die de twee artiesten samen hebben gemaakt. “Ik, mijn moeder, Nicki Minaj en Gabrielle Douglas, die een gouden medaille op de Olympische Spelen won, zijn allemaal ‘girls on fire'”, aldus de 31-jarige Keys. “Er zijn er zo veel.”

Alicia gebruikte haar eigen leven ook als inspiratie voor haar nieuwe nummer, tevens de titel van haar nieuwe album dat 23 november uitkomt. Het is voor mij een statement dat je jezelf kunt zijn. Het maakt niet uit wie je bent, zolang je jezelf bent en je hart en passie volgt, ben je een ‘girl of guy on fire’. Je bent in ieder geval on fire.”

Alicia J. Augello-Cook, zoals de artieste eigenlijk heet, heef ook een versie van haar nieuwe single zonder Minaj uitgebracht, die is echter alleen als losse track verkrijgbaar en komt niet op haar nieuwe album.

Alicia Keys ft. Nicki Minaj – ‘Girl On Fire’ (Inferno Version)

Lees meer Alicia Keys nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
·
Artikel Categorieën:
Alicia Keys Nieuws · Nicki Minaj Nieuws · Nieuws