Hit of Shit; CNCO en Little Mix brengen remix uit van Reggaetón Lento

Geschreven door op 18 september 2017 om 13:53
Little Mix - Foto: Vagueonthehow - Flickr (CC BY 2.0)

Little Mix heeft haar krachten gebundeld met de boyband CNCO! Op 17 september brachten zij een remix van het nummer Reggaetón Lento van de boyband uit. 

CNCO & Little Mix – Reggaetón Lento remix

Het originele nummer ‘Reggaetón Lento’ van de band CNCO werd bijna een jaar geleden, op 7 oktober, uitgebracht. Nu keren de mannen samen met de vier powervrouwen van Little Mix terug voor een remix van het ritmische latin nummer. Bijzonder detail: de remix heeft nu al meer views op YouTube dan het origineel!

Samenwerkingen

Eerder werkte Little Mix al samen met artiesten als Stormzy, Machine Gun Kelly, Jason Derulo en Sean Paul. Nu delen de dames dus het podium met de mannen van CNCO. De boyband bestaat uit vijf leden in de leeftijdscategorie 16 tot 21.

De heren waren in 2016 de openingsact voor Ricky Martin’s One World Tour en eerder dit jaar mochten zij de shows openen voor Ariana Grande en Enrique Iglesias. De mannen beginnen in februari 2017 aan hun eerste eigen tour door Zuid- en Noord-Amerika. Ook hebben ze een aantal shows in Spanje en Italië gepland staan.

Hit of Shit

Wat vind jij van de nieuwe remix van de twee groepen? Is het een hit, complete shit, of vind je misschien het origineel beter? Laat het ons weten in de comments!

YouTube player

Bron: YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Fun Content · Hit of Shit · Little Mix Nieuws · Nieuws · Videos