Little Mix komt met nieuwe video voor Power, dit is wat we er al van weten!

Geschreven door op 24 mei 2017 om 12:36
Little Mix - Foto: Vagueonthehow - Flickr (CC BY 2.0)

Little Mix komt met een nieuwe video voor het nummer ‘Power’! Op vrijdag 26 mei verschijnt de nieuwe videoclip op YouTube.

Nieuwe video Little Mix

De vierkoppige girl group Little Mix maakte al eerder bekend met een video voor het nummer Power’ te komen. Dit is wat we al weten van de video:

1. Powersong

Zoals de titel al deed vermoeden, is het nummer een powersong voor vrouwen! De ietwat expliciete teksten worden goed door de fans, ook wel ‘Mixers’ genoemd, opgepikt. De single lijkt een anthem voor vrouwen te worden, net zoals ‘Who Run The World (Girls)’ van ‘Beyoncé dat is.


2. Stormzy

Na de sucesvolle samenwerking met rapper Machine Gun Kelly besloten de meiden nogmaals een rapper toe te voegen aan één van hun nummers. Eerder werd Power’ uitgebracht zonder de rapper, maar voor de video is een nieuwe versie opgenomen!

De Britse grime-rapper Stormzy komt de vier meiden versterken in de videoclip. Toch zijn veel fans niet blij. Volgens hen gaat het nummer over girlpower en is een man het laatste wat dit nummer nodig heeft.


3. Moeders en drag queens

Ook de moeders van de vier powervrouwen zijn te zien in de video! Eerder lekte de ‘castsheet’ van de video uit waarop de namen van de moeders stonden. William Belli, Shane Jenek en Justin Honard, drag queens van de hitshow RuPaul’s Drag Race, hebben ook een cameo in de video


4. Artwork

Het artwork voor de single is gecreëerd door een Little Mix-fan! De zeventienjarige Taylor Donnely is super getalenteerd en heeft er een prachtige cover van gemaakt. Niet gek natuurlijk, want ze doet het wel vaker:

 


De video is vrijdag 26 mei te zien op YouTube. Wij zijn in ieder geval al enthousiast en super benieuwd naar de clip, jullie ook?

Bron: Mirror, Twitter

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Fun Content · Lijstjes · Little Mix Nieuws · Nieuws · Videos