“Vechtpartij artiesten bij FunX Music Awards”, niet waar volgens Ali B

Geschreven door op 24 mei 2017 om 12:32
Ali B Beroofd, Ali B bij de 100% NL Awards - Fotograaf: Ilse Ouwerkerk (Artiesten Nieuws)

Op 23 mei is een vechtpartij ontstaan tussen verschillende artiesten tijdens de FunX Music Awards, zo meldt nieuwsmedium AT5. Volgens rapper Ali B is hier echter niets van waar.

“Artiesten op de vuist”

In Paradiso zijn verschillende artiesten met elkaar op de vuist gegaan tijdens de FunX Music Awards, zo meldt het Amsterdamse nieuwsmedium AT5. Wat precies de aanleiding was en wie er precies bij de vechtpartij betrokken waren, is niet duidelijk. Wel moest de beveiliging eraan te pas komen en zou een groot deel van de artiesten al eerder vertrokken zijn. Bij het evenement waren onder andere de artiesten Boef, Lil’ Kleine en Ronnie Flex aanwezig.

Ali B: “Niet waar”

Het nieuws wordt echter ontkracht door rapper Ali B. De artiest zei in gesprek met FunX dat er wel degelijk een kleine schermutseling plaatsvond, maar dat hier geen artiesten bij betrokken waren. Volgens Ali begonnen enkele mensen uit het publiek aan elkaar te trekken, waarna hij één persoon naar buiten heeft gegooid. Buiten zou de ruzie zijn uitgepraat. Bekijk hieronder de clip over de kleine schermutseling:

YouTube player

Publieksprijzen

Rapper Boef won tijdens de awardshow maar liefst vier prijzen, waaronder de award voor Artist of the Year. Met zijn nieuwe hit ‘Habiba’ won hij ook een prijs in de categorie Best Video.

Naast rapper Boef heeft ook rapgroep Broederliefde meerdere prijzen gewonnen. De rappers wonnen onder andere de award voor Best Album en Best Group. De award voor het beste nummer reikte FunX uit aan Ronnie Flex en Frenna voor het nummer ‘Energie’. De award voor Best Singer werd uitgereikt aan Jonna Fraser.

Bron: AT5, Nu, Telegraaf

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Funx Awards Nieuws · Nieuws