Green Day-concert in Ziggo Dome uitverkocht

Geschreven door op 13 oktober 2016 om 20:47
Billie Joe Armstrong (Green day) - Foto: F de Falso - Flickr (CC BY-NC-SA 2.0)

Het concert van Green Day in de Ziggo Dome is definitief uitverkocht! De punkrock/poppunk-band staat op 31 januari 2017 in de Amsterdamse zaal.

Green Day

Fotograaf: F de Falso / Photo on Flickr.

Green Day uitverkocht

De show werd op dinsdag 6 september aangekondigd, en tickets gingen om 10:00 op vrijdag 9 september in de verkoop. De tickets voor het concert in België gingen iets eerder in de verkoop dan in Nederland; in nog geen 15 minuten waren alle tickets voor dat concert uitverkocht!

De kaarten voor het concert in de Ziggo Dome gingen iets minder hard dan in België, maar nu zijn de kaarten voor alle staan- en zitplaatsen vergeven.

Geen tickets?

Heb je geen tickets weten te bemachtigen? Niet getreurd, want wij hebben een aantal tips voor je!

  • Houd sites als TicketSwap en Marktplaats in de gaten; wie weet zijn er mensen die niet meer kunnen en hun kaartje aanbieden. Als je via Marktplaats kaartjes koopt let dan goed op oplichters en vraag altijd om een identiteitsbewijs, als het te mooi is om waar te zijn trap er dan niet in!
  • Zoek naar winacties! Er zijn vaak fansites, Facebookpagina’s, radiostations en andere mediaplatformen te vinden die een paar tickets verloten!
  • Post een oproepje op social media; misschien zijn er mensen binnen jouw Facebook- of Twitternetwerk die nog een kaartje overhebben.
  • Je kunt het bij een andere verkoper proberen. Je betaalt misschien iets meer voor je ticket, maar wellicht kun je op deze wijze alsnog naar het concert toe. Let daarbij ook goed op dat je bij de juiste websites koopt.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Artiesten · Green Day Nieuws · Nieuws · Uitverkocht