Eerste acts voor Eurosonic Noorderslag zijn bevestigd!

Geschreven door op 18 oktober 2016 om 16:13
Eurosonic Noorderslag - Foto: Oscar Anjewierden - Bron: Flickr (CC BY-ND 2.0)

Noorderslag is al 31 jaar een belangrijk platform voor nieuwe Europese muziek. Van 11 tot en met 13 januari treden diverse Europese acts op in de binnenstad van Groningen. De eerste namen voor Noorderslag 2017 zijn nu bevestigd!

Aangekondigde acts

Onder andere Broederliefde, Donnie, The Grand East, Ego Trip, Pip Blom, Rondé, Rob Dekay, Teske en Yung Internet staan zaterdag 14 januari in de Oosterpoort in Groningen. Dit jaar ligt de focus op Portugal. Er gaan dus nog veel Portugese namen toegevoegd worden aan deze line-up.

Tickets voor Eurosonic

Kaarten voor Eurosonic Noorderslag gaan op 29 oktober om 12.00 uur in de verkoop. Kaarten zijn onder andere verkrijgbaar via Eurosonic Noorderslag. Voor studenten is nu ook het YUNG! ticket in het leven geroepen. Jongeren tot 18 jaar krijgen met dit ticket flinke korting.

Eurosonic Noorderslag

In Groningen ontdek je tussen 11 en 14 januari de nieuwste acts. Misschien zie je enkele artiesten die zomer wel terug op een groot festival! Tijdens Eurosonic (11 t/m 13 januari) treden de muzikanten op in de Oosterpoort in Groningen. Noorderslag op 14 januari wordt gezien als graadmeter voor Nederlandse muziek. Op deze avond worden ook de European Border Breakers Awards, de European Festival Awards, de Pop Media prijs en de Nederlandse Popprijs uitgereikt.

Bekijk hier de trailer voor Eurosonic Noorderslag 2017:

YouTube player

Bron: Telegraaf, 3fm

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Artiesten · Concertaankondigingen · Nieuws