Petra Berger met ‘Passione Italia’ naar TivoliVredenburg Utrecht

Geschreven door op 17 april 2019 om 10:46
Petra Berger - By Vk2gwk [CC BY-SA 4.0 (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0)], from Wikimedia Commons

In februari 2020 komt Petra Berger naar TivoliVredenburg! De zangeres brengt haar voorstelling ‘Passione Italia’ naar het Utrechtse poppodium. 

Petra Berger naar TivoliVredenburg

Petra Berger komt met haar voorstelling ‘Passione Italia’ naar TivoliVredenburg! De Nederlandse zangeres en musicalster treedt op woensdag 5 februari 2020 op in zaal Hertz van het Utrechtse poppodium. Tijdens deze voorstelling wordt de artieste begeleid door Edwin Schmimscheimer, Frank van Essen, Luca Genta en Alessandro Neri. Samen spelen zij songs van haar meest recente album ‘Passione‘, maar ook oud werk, filmmuziek, opera, Italiaanse composities en popmuziek komen deze avond naar voren.

Kaartverkoop

Tickets zijn per direct in de verkoop gegaan via de website van TivoliVredenburg. Uitverkocht? Kijk hier.

Petra Berger

Door haar stembereik van drie octaven weet Berger zich net zo makkelijk te bewegen in de klassieke muziek als in de popsongs. In 1987 besloot de muzikante wat te doen met haar talent en richtte samen met haar zus het duo Chess op. Sindsdien werkt ze hard aan haar carrière in de muziek- en musicalwereld. Zo trok Petra in het najaar van 2018 nog door Nederland met de voorstelling ‘A Tribute to Barbra Streisand’.

 

Bron: TivoliVredenburg, petraberger.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.