Imagine Dragons openingsact voor Champions League-finale

Geschreven door op 9 mei 2019 om 15:59
Imagine Dragons - Foto Cancha General (Flickr, CC BY 2.0)

Imagine Dragons treedt op tijdens de openingsceremonie van de Champions League-finale! Deze voetbalwedstrijd vindt begin juni 2019 plaats in Madrid.

Imagine Dragons openingsact Champions League-finale

Imagine Dragons betreedt op zondag 1 juni 2019 het podium van het stadion Wanda Metropolitano te Madrid. Dit maakte de UEFA op donderdag 9 mei 2019 bekend via haar website en sociale media. De openingsceremonie wordt in 2019 voor de vierde keer georganiseerd door Pepsi. Het bedrijf laat weten dat de show van de rockers vol zit met vuur en special effects.

Zanger Dan Reynolds geeft in een statement aan vereerd te zijn. “Het is een eer om voor misschien wel de meest fanatieke sportliefhebbers te mogen optreden.” aldus de frontman. “Het wordt een geweldige show in Madrid!”

De performance is te zien voor aanvang van de wedstrijd tussen Liverpool en Tottenham Hotspur, die om 21:00 uur begint.

Openingsshow 2018

In 2018 trad Dua Lipa op tijdens de voetbalfinale die toen plaatsvond in Kiev. Ruim 80 miljoen sportfans wereldwijd zagen de performance van de ‘New Rules’-zangeres op tv. Ook Sean Paul was van de partij tijdens het optreden van de Britse artieste. Het duo bracht deze avond onder andere hun samenwerking ‘No Lie’ ten gehore.

Imagine Dragons

Imagine Dragons was in 2018 de meest gestreamde band op Spotify. De Amerikaanse formatie behaalde wereldwijd enorme successen met hits songs als ‘Thunder’, ‘Believer’ en ‘Radioactive’. Voor deze laatste track mochten de heren zelfs een Grammy in de categorie ‘Best Rock Performance’ in ontvangst nemen. In 2018 verscheen het meest recente album van het viertal, ‘Origins’. Hierop staan onder meer de populaire nummers ‘Bad Liar’ en ‘Natural’.

Alvast in de stemming komen voor de Champions League-finale? Bekijk hier de clip van ‘Natural’:

YouTube player

 

Bronnen: uefa.com, Twitter, YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Pien Jansen, Redacteur bij artiestennieuws.nl. Heeft een voorliefde voor het alternatieve genre en de jaren '80
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.