Astronaut blijkt zanger te zijn in de ruimte

Geschreven door op 16 april 2015 om 11:01
Chris Hadfield - Fotocredits NASA - Wikimedia Commons (Publiek Domein)

Astronaut Chris Hadfield heeft een album opgenomen in de ruimte. Hij heeft al enkele fans die opvallend groen zijn en wat weg hebben van E.T.

Hadifield werkte in 2013 vijf maanden in het Internationaal ruimtestation ISS en ging daarna met pensioen. Dit vond hij een mooie gelegenheid om een album op te nemen.

COVER DAVID BOWIE’S SPACE ODDITY

De 55-jarige Canadees nam twee jaar geleden een cover van Space Oddity op van David Bowie. Deze video werd meer dan 25 miljoen keer bekeken. Bekijk hieronder de video. Begrijp je nu waarom hij alleen groene fans heeft?

Zijn versie op Aarde is volgens ons iets mooier:

De originele versie van David Bowie

NIEUW ALBUM ASTRONAUT CHRIS HADFIELD

Nu, inmiddels twee jaar later, heeft hij besloten een volledig album in de ruimte op te nemen. Tijdens zijn laatste ruimtereis zal hij met enkel een gitaar en zijn stem een album opnemen. In een verklaring zei hij: “De rust die ik voelde terwijl ik een in een baan gewichtloos om onze Aarde zweefde, starend door het raam, gaf een nieuwe en ideale plek om te schrijven en muziek te maken. Ik ben blij als ik mijn voltooide werk kan delen om zo te vertellen over mijn ervaring met de vroege verkenning van de ruimte.” Het album wordt ergens dit jaar uitgebracht. Wanneer is nog niet bekend.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · David Bowie Nieuws · Nieuws · Videos