Evanescence in voorjaar 2018 naar AFAS Live Amsterdam

Geschreven door op 15 september 2017 om 10:28
Evanescence - Foto: Focka - Flickr (CC BY-ND 2.0)

De Amerikaanse rockband Evanescence staat in maart 2018 op het podium van AFAS Live Amsterdam. De bandleden touren met de ‘Synthesis Live with Orchestra Tour’. 

Evanescence naar AFAS Live

Goed nieuws voor fans van Evanescence! De Amerikaanse rockband staat op 25 maart 2018 in AFAS Live, Amsterdam. Het optreden staat in het teken van de ‘Synthesis Live with Orchestra Tour’.

Tickets

Aanstaande vrijdag 22 september begint de online voorverkoop. Kaarten voor het concert zijn vanaf vrijdag 10:00 uur o.a. te koop via de onderstaande online verkooppunten:

Tickets (Secundair) Tickets (Primair)

Synthesis Live with Orchestra Tour

Dit jaar komt de rockband met alweer hun vierde studioalbum ‘Synthesis’. Het volledige orkest speelt tijdens het tournee live mee net als op het nieuwe album. Volgens frontvrouw Amy Lee is het album een project ontstaan uit passie. De meeste populaire nummers zijn op het album opnieuw opgenomen met een volledig orkest.

Amy Lee

Singer-songwriter en frontvrouw Amy Lee heeft de rockband opgericht in de jaren-90 samen met Ben Moody. De zangeres is geboren op 13 december 1981 in Riverside, California. Ze was op jonge leeftijd met muziek bezig, zo schreef ze op haar elfde al een eigen nummer. Het voorgaande studioalbum ‘Evanescence‘ kwam uit in 2013.

 

Bron: afaslive.nl, evanescence.com

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.