Documentaire Avicii eenmalig te zien in de bioscoop

Geschreven door op 14 september 2017 om 16:15
nummer 1-hits, jaaroverzicht, muziekdocumentaires Avicii - Fotocredits The Perfect World Foundation (Wikimedia Commons)

De Zweedse DJ Avicii heeft een eigen documentaire over zijn leven genaamd; ‘True Stories’. De docu is in oktober 2017 eenmalig in verschillende bioscopen wereldwijd te zien, waaronder ook Nederland. 

Documentaire Avicii

Fans van Avicii opgelet! De succesvolle Zweedse DJ/producer heeft een documentaire. De film is gemaakt door Levan Tsikurish en geeft een beeld van het leven van de DJ. De documentaire ‘True Stories’ is eenmalig in verschillende bioscopen wereldwijd te zien op 26 oktober 2017. In Nederland is de docu te zien in Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Breda, Tilburg, Eindhoven, Groningen en Maastricht.

Tickets

Kaarten zijn onder andere te koop via het onderstaande online verkooppunt:

Tickets (Primair)

Tim Bergling

Tim Bergling, de echte naam van de DJ, werd geboren op 8 september 1989 te Stockholm. De Zweedse DJ en producent brak internationaal door met zijn single ‘Bromance’. Sindsdien heeft de muzikant verschillende hits op zijn naam staan. Zijn debuutalbum ‘True‘ kwam uit in 2013.

Vanwege zijn gezondheid moest de Zweed, op de piek van zijn carrière, stoppen met zijn tournee. Op 28 augustus 2016 trad hij voor het laatst op. In de documentaire vertelt hij over zijn succes en de reden van de onverwachte stop tijdens het tournee. Het laatste optreden in Ushuaïa, Ibiza is ook te zien in de film.

 

Bron: Persbericht

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Artiesten · Avicii Nieuws · Nieuws