Nieuw album 5 Seconds of Summer dit najaar

Geschreven door op 13 augustus 2015 om 11:57
5 Seconds Of Summer (5SOS) - Fotocredits Lookatalex - Wikimedia Commons (CC BY-SA 4.0)

Australische popgroep 5 Seconds of Summer brengt dit najaar een nieuw album uit. Het album Sounds Good Feels Good komt uit in oktober.

“Sounds Good Feels Good” is alweer het tweede album van de succesvolle band uit Australië. Op 23 oktober ligt het album in de winkel.

5 Seconds of Summer – Sounds Good Feels Good

“We hebben een nieuw album”, schrijft de band op Twitter. “Erg blij eindelijk te melden dat “Sounds Good Feels Good” overal verschijnt op 23 oktober.”


“Sounds Good Feels Good” is de opvolger van het titelloze debuutalbum, dat vorig jaar in veel landen de hitlijsten aanvoerde. Een paar weken geleden brachten de boys een nieuwe single uit: “She’s Kinda Hot”.

 

5 Seconds of Summer Tour

Een nieuw album betekent ook vaak een nieuwe tour. Zouden de jongens binnenkort naar Nederland komen voor een concert?

De band is momenteel al volop aan het toeren in de Verenigde Staten. Twee maanden geleden ging het mis in Londen. De gitaar van gitarist Michael Clifford vloog tijdens een concert in de brand. Michael moest met spoed naar het ziekenhuis om aan zijn brandwonden te worden geholpen. Gelukkig raakte Clifford niet zwaargewond. Het concert moest wel worden afgebroken.

Fans waren enorm ongerust. Gelukkig liet de stoere rocker snel van zich horen.  “Dit geloof je niet! Sorry dat ik het concert niet af kon maken”,schreef Michael even later op Twitter. Ook plaatste hij een foto met verband op zijn gezicht. “Ik lijk nu wel op Two Face.”

 

Bron: Twitter & Dailymail

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Djuna Vaesen

Djuna Vaesen, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.