Prince’s memoires worden in oktober 2019 uitgebracht

Geschreven door op 23 april 2019 om 16:44
4U: A Symphonic Celebration Of Prince, Prince - Fotocredits: Penner - Wikimedia Commons (CC-BY-SA-3.0)

In oktober 2019 komen de langverwachte memoires van de overleden zanger Prince uit, onder de naam ‘The Beautiful Ones’.

Memoires van Prince in oktober uit

In oktober 2019 verschijnen de langverwachte memoires van de overleden popster Prince. Dat heeft uitgever Random House laten weten. Het boek, dat eerst in het najaar van 2017 zou verschijnen, draagt de titel ‘The Beautiful Ones’. Hierin zullen gedenkschriften staan waaraan de Amerikaanse zanger in maart 2016 was begonnen. Vlak hierna kwam de artiest te overlijden. Er wordt beschreven hoe de jonge artiest zich ontwikkelde tot muzikant tot aan zijn internationale doorbraak. Ook zullen er exclusieve foto’s, knipsels en handgeschreven songteksten te vinden zijn. Zo staan de origineel geschreven teksten voor het album ‘Purple Rain‘ ook in het boek.

Eerbetoon

Het nieuws van het boek werd tijdens een concert van de zanger in 2016 bekendgemaakt. “We’re starting right at the beginning — my first memory — and hopefully we can move all the way to the Super Bowl.” Ondanks dat de wereldartiest het boek zelf niet meer af kon maken, laat redacteur Chris Jackson weten dat het boek mooi is geworden: “His death was an unfathomable loss, but this book — full of writing from his own hand and images that he carefully preserved at Paisley Park — is a beautiful tribute to his life.

Overlijden

Ruim een maand nadat de zanger een overeenkomst sloot om zijn memoires op te schrijven, overleed hij. Op 21 april 2016 blies Prince op 57-jarige leeftijd zijn laatste adem uit na een accidentele overdosis pijnstillers.

 

Bron: New York Times

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Artiesten · Fun Content · Nieuws · Prince Nieuws