Miley Cyrus duikt studio in met Mark Ronson voor nieuw album

Geschreven door op 2 juli 2018 om 12:28
Miley Cyrus - Foto: Publiek domein (Wikimedia - Mass Communication Specialist 3rd Class Casey J. Hopkins/Released)

Er komt een nieuw album aan van Miley Cyrus! Volgens US Magazine is de 25-jarige zangeres afgelopen week de studio ingedoken met producer Mark Ronson.  

Miley Cyrus werkt aan nieuw album

Nieuws om vrolijk van te worden op deze maandag! Er komt namelijk een nieuw album aan van Miley Cyrus! Volgens een bron van US Magazine is de zangeres sinds afgelopen week in New York om te werken aan een opvolger van het in 2017 uitgebrachte ‘Younger Now‘.

De studio in met Mark Ronson

Miley zou voor de nieuwe plaat met niemand minder dan Mark Ronson de studio in zijn gedoken. De producer is vooral bekend van zijn werk met Amy Winehouse, Bruno Mars en Lady Gaga. Ronson plaatste een foto van de voormalige Disney-ster op Instagram en onthulde dat ze de krachten hadden gebundeld voor iets speciaals.

Fans speculeren over samenwerking met Lady GaGa

Fans zijn druk aan het speculeren over een mogelijke samenwerking tussen Cyrus en Lady Gaga. Een fan die met de twee sprak beweert dat Miley gezegd zou hebben dat ze het niet kon bevestigen noch kon ontkennen. Een andere fan twitterde dat het wel heel toevallig is dat de zangeressen beiden op dezelfde dagen in de studio waren.

Cyrus en Ronson zijn druk aan het werk in de Electric Lady Studio, waar ook Gaga haar muziek vaak opneemt. Miley en Mark zouden volgens de bron van US Magazine de laatste paar nachten tot 4 uur ’s nachts bezig zijn geweest.

Van braaf naar wild naar braaf

De laatste jaren heeft Miley voor heel wat opschudding gezorgd. Tot aan 2013 had de zangeres een imago als ‘braaf Disney-meisje’, net zoals alter ego Hannah Montana. Daar kwam verandering in nadat ze na de zoveelste breuk met verloofde Liam Hemsworth haar lange haar afknipte en voortaan schaarsgekleed in opvallende pakjes en tong uit haar mond rondhuppelde. Tijdens de MTV Video Music Awards in 2013 schokte ze de wereld door tegen zanger Robin Thicke aan te twerken in een vleeskleurig latex pakje.

Maar vorig jaar besloot de dochter van countryster Billy Ray Cyrus haar wilde imago weer van zich af te schudden. Liam en Miley verloofden zich opnieuw, de zangeres liet haar haar weer lang groeien en hulde zich in wat meer bedekkende kleding. De Amerikaanse superster bracht het wat meer tammere nummer ‘Malibu‘ uit, wat wereldwijd een grote hit werd, en een nieuwe plaat volgde.

We zijn benieuwd welk imago de voormalige Disney-ster zichzelf voor haar aankomende album gaat aanmeten.

Bron: US Weekly, Instagram 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.