Slipknot deelt teasers voor documentaire ‘Day of the Gusano’

Geschreven door op 3 augustus 2017 om 13:55

Slipknot heeft een aantal teasers gedeeld voor haar opkomende documentaire ‘Day of the Gusano’. De documentaire draait op 6 september ook in Nederlandse bioscopen.

Slipknot: ‘Day of the Gusano’

Op 6 september zal een documentaire van metalband Slipknot in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. De documentaire volgt zowel de band als haar fans rond Slipknots historische Knotfest-show in Mexico City, de bands eerste show in het Noord-Amerikaanse land. De documentaire brengt alle chaos en opwinding in beeld die de show teweegbracht en geeft een inkijkje in de community die de band in 20 jaar heeft opgebouwd.

In juni verscheen de eerste trailer van de film:

Teasers

Inmiddels heeft de heavy metalband rond frontman Corey Taylor al meerdere teasers gedeeld. Op 1 augustus verscheen de nieuwste teaser online. In de korte video is te zien hoe de band haar track ‘The Devil In I’ ten gehore brengt.

Nederlandse bioscopen

De documentaire draait op woensdag 6 september in bioscopen over de hele wereld. Uiteraard draait de film ook in Nederlandse bioscopen! Welke Nederlandse bioscopen de documentaire zullen vertonen is te vinden op deze website.

Bron: YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · Slipknot Nieuws · Videos