DI-RECT in augustus 2019 langs openluchttheaters in o.a. Nijmegen

Geschreven door op 9 april 2019 om 10:35
DI-RECT (cropped) - Foto: Shali Blok (Artiesten Nieuws)

DI-RECT komt in augustus 2019 langs maar liefst drie openluchttheaters door Nederland! De rockers spelen in onder andere Caprera en Openluchttheater De Goffert.

DI-RECT naar openluchttheaters

Goed nieuws voor fans van DI-RECT! Wegens het razendsnel uitverkopen van Royal Park Live en de succesvolle theatertour, heeft de rockband drie concerten in openluchttheaters aangekondigd. De eerste show van de concertreeks vindt plaats op zaterdag 3 augustus 2019 in Caprera te Bloemendaal. Ruim twee weken later, op vrijdag 16 augustus 2019, staan de rockers op het podium van MariaHout in Eindhoven. Op donderdag 22 augustus 2019 wordt de concertreeks afgesloten in Openluchttheater De Goffert te Nijmegen.

Kaartverkoop

Tickets gaan op vrijdag 12 april 2019 om 10:00 uur in de verkoop via de websites van de desbetreffende openluchttheaters. Uitverkocht? Kijk hier.

DI-RECT

De Haagse rockband is één van de grootste namen in de Nederlandse muziekindustrie. Jarenlang spelen de mannen voor uitverkochte zalen en staan ze op podia van grote festivals. In haar twintigjarig bestaan wist de formatie grote hits te scoren met nummers als ‘Times Are Changing’, ‘Young Ones’ en ‘This Is Who We Are’. Op vrijdag 22 februari 2019 kwamen de heren met hun nieuwste single ‘Devil Don’t Care’.

Beluister deze track hier:

YouTube player

 

Bron: di-rect.com, MariaHout

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.