Doe maar extra concert op 9 januari 2013 in Tivoli Oudegracht

Geschreven door op 4 december 2012 om 16:16
Henny Vrienten (Doe Maar) in 1986 - Fotocredits Bogaerds Rob (Wikimedia Commons & Nationaal Archief)

Doe maar geeft naast het concert in Vredenburg op 16 januari een extra concert in Tivoli Oudegracht Utrecht op Woensdag 9 januari. In verband met een grote vraag naar kaarten is dit vandaag bekend gemaakt.

Nadat eerder al een extra show in Eindhoven is ingepland in verband met grote belangstelling krijgt Utrecht nu ook een extra show. De mannen van Doe Maar hebben duidelijk zin om weer te gaan touren.

Het gaat de laatste tijd goed met de Nederlandse band. Ze staan momenteel op de 14e plek in de Nederlandse top40 samen met Gers Pardoel. Hun hit ‘Liever dan Lief’ in een nieuw jasje steken is een goede keuze geweest.

De nieuwe tour van de popgroep komt voort uit enkele concerten die ze eerder dit jaar in Gelredome gaven met Symphonica in Rosso. Dit beviel erg goed en ook de reacties waren louter positief. Dit heeft de heren doen besluiten wederom te gaan touren.

Kaarten voor het reeds uitverkochte concert op 16 januari in Vredenburg zijn enkel nog verkrijgbaar via een ticketvergelijker zoals Besteltickets.

Kaarten voor het het nieuwe concert gaan vanaf 5 december om 10u ’s ochtends hier terecht voor tickets.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Doe Maar Nieuws · Nieuws