Chris Martin wil bassist Coldplay verkopen

Geschreven door op 4 december 2012 om 13:05
Chris Martin (Coldplay) - Fotocredits: Raph_PH - Flickr (CC BY 2.0)

Coldplay zanger Chris Martin is van plan bassist Guy Berryman uit te huren. Om geld in te zamelen voor een goed doel zijn ze van plan volgend jaar een date met de bassist te veilen.

Coldplay maakt zich hard voor de organisatie Kids Company. Dit goede doel biedt ondersteuning aan Londense kinderen die het wat moeilijker hebben. Eerder deze week werd er al artwork geveild van hun laatste album ‘Mylo Xyloto’ en Chris Martin veilde in Oktober zijn oude sneakers voor het goede doel.

Om nu in een keer flink wat geld binnen te halen voor Kids Companyu, heeft Chris Martin besloten de pooier uit te hangen en bassist Guy Berryman te veilen voor een date. Tegen de Britse entertainmentsite The Sun liet hij weten een flink bedrag te verwachten voor de date: “Een date met onze bassist zou toch een miljoen of meer waard moet zijn, zeker als het om een nacht zou gaan.”

In het interview vertelt Chris Martin dat hij het principe in gedachten heeft van de film ‘Indecent Proposal’, waarin een man zijn vrouw voor 1 miljoen dollar een nacht laat doorbrengen met een andere man. “Voor de inzamelingsactie van volgend jaar hebben we zoiets in gedachten.”

Coldplay – Paradise

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Artiesten · Chris Martin Nieuws · Coldplay Nieuws · Nieuws