Parkpop Saturday Night kondigt komst Kim Wilde en Clouseau aan

Geschreven door op 1 februari 2018 om 11:55
Kim Wilde - Bron: Flickr (CC BY-SA 2.0) - Fotocredits: Andrew Hurley

Parkpop organiseert dit jaar het nieuwe evenement Parkpop Saturday Night en heeft direct een aantal grote namen te pakken! Niemand minder dan Kim Wilde en Clouseau komen aankomende zomer naar Den Haag.

Kim Wilde en Clouseau naar Parkpop Saturday Night

Parkpop komt aankomende zomer met een gloednieuw evenement: Parkpop Saturday Night! Het nieuwe evenement sluit naadloos aan op de al bestaande events Parkpop Downtown en Parkpop, die een dag eerder en later plaatsvinden. Zo groeit het Haagse feest uit tot volledig festivalweekend!

De eerste namen voor het nieuwe concept, dat in het Zuiderpark zal plaatsvinden, zijn inmiddels al onthuld: niemand minder dan Kim Wilde en Clouseau betreden op zaterdag 23 juni het Haagse podium.

“Swingende, zwoele zomeravond”

Organisator Ducos Productions laat middels een statement weten een nieuwe weg in te slaan met het organiseren van Parkpop Saturday Night:

Het nieuwe evenement met een nieuwe naam geeft ons de armslag om het festivalprogramma te verbreden met een focus op hits uit de laatste decennia. Gevestigde namen uit binnen- en buitenland en nieuwe acts wisselen elkaar af. Samen staan ze garant voor een swingende, zwoele zomeravond Parkpopstyle”, zo stelt Claudia Raven, artistiek directeur van Ducos Productions.

Parkpop Saturday Night sluit zo bovendien naadloos aan op Parkpop Downtown op vrijdag en het vertrouwde Parkpop op zondag met een naam die logischerwijs in het rijtje past. We zetten hiermee stevig in op een compleet Parkpop Weekend.”

Festivaltickets

Tickets voor het nieuwe event zijn verkrijgbaar via de website van het festival. Toegang tot de overige dagen is gratis.

Bron: Persbericht Ducos Productions

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.