Extra kaarten voor Ariana Grande shows in de Ziggo Dome

Geschreven door op 2 november 2016 om 12:47
Ariana Grande - Fotocredits Emma Sheehan - Wikimedia Commons (CC BY-SA 2.0)


Tickets voor de twee concerten van Ariana Grande waren vorige week razendsnel uitverkocht. Gelukkig komen er vanmiddag extra kaarten beschikbaar voor beide shows op 14 en 16 mei volgend jaar!

Ariana Grande in de Ziggo Dome

Het eerste aangekondigde concert op 14 mei 2017 was zó snel uitverkocht, dat er al snel een tweede show op 16 mei werd toegevoegd. Ook de kaarten voor dat optreden waren binnen mum van tijd weg. Heb je nog geen kaarten, wees er dan vanmiddag snel bij! Om 16:00 uur gaan er namelijk extra kaarten in de verkoop voor beide shows van de Dangerous Women Tour.

Extra tickets

De extra kaarten voor Ariana Grande zijn vanaf 16:00 uur vanmiddag beschikbaar onder andere via Ticketmaster.

Ariana Grande

De zangers werd bekend door haar acteerwerk in de Nickelodeon series Victorious en Sam & Cat. In september 2013 bracht de zangeres haar debuutalbum Yours Truly uit. In 2014 bracht ze samen met Iggy Azalea de grote hit Problem uit. In augustus 2014 bracht ze haar tweede album My Everything uit en afgelopen mei kwam haar derde album Dangerous Women uit.

Met een gelijknamige tour zal ze in mei 2017 het podium van de Ziggo Dome veroveren. De laatste keer dat de zangeres in Nederland was, was op 28 en 29 mei. Die shows waren toen ook binnen no-time uitverkocht.

Bron: Mojo

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.