David Grohl uit Kritiek op Nickelback via Twitter

Geschreven door op 8 mei 2012 om 11:24
Dave Grohl (Foo Fighters)- Lindsay (Wikimedia Commons)

De Canadese rockband Nickelback heeft het de laatste jaren zwaar voor de kiezen gehad. De band wordt vaak verweten totaal niet origineel te zijn maar eerder vervelend. Dit keer waren het niet de anoniemen op internet die dit deden, maar niemand minder dan rocker Dave Grohl.

Daarmee is de aanval op de band rond Chad Kroeger weer eens persoonlijk aangevallen op hun muzikale talent. Grohl bracht via een tweet naar buiten dat de muziek vergelijkbaar is met de duivel, maar dan erger.
Ook verwijt de voormalig Nirvana-drummer de band ‘muziek geruïneerd te hebben’ en dit niet iets is om trots op te zijn.

Overigens is hij niet de enige uit de muziekwereld die kritiek uit de op de groep, zo deed Patrick Carney, drummer van The Black Keys, begin dit jaar al een haast vernederende uitspraak over de band.

Hij suggereerde namelijk in een interview en dat de band ‘verantwoordelijk zou zijn voor het slechte imago van de hedendaagse rockmuziek’.

Naast de vele bekende uit de muziekindustrie is het ook aan de rest van de wereld een veel voorkomend onderwerp van discussie, zo verschenen er meerdere flauwe grappen over lege zalen bij Nickelback-concerten en de slechte smaak van de fans.

Hoe denken jullie hierover? Is Nickelback echt zo’n slechte band of is het allemaal maar onzin? Laat het ons weten! Wil je naar een concert van Nickelback? Hou dan ticketmarkplaatsen zoals Viagogo in de gaten die altijd nog wel Nickelback kaarten beschikbaar heeft.

nickelback.com
Nickelback op Wikipedia
Overzicht van Nickelback nieuws
Overzicht van Dave Grohl Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Artiesten · Dave Grohl Nieuws · Nickelback Nieuws · Nieuws · Roddels