Ek Hit 2012: Johan Derksen & Wilfred Genee Nederland Is Helemaal Oranje (Video)

Geschreven door op 8 mei 2012 om 9:50
Johan Derksen - Fotograaf Stefan Schipper (Persfoto AT NEXT Theater Agency)

Nu het EK in aantocht is lijkt het voor bekend en minder bekend Nederland weer de kans om een echte EK-hit te scoren. In een tijd dat wij met zijn alle weer achter Oranje staan kwamen de heren Johan Derksen & Wilfred Genee van Voetbal International op het idee om een eigen EK-single te maken. Beluister en bekijk hier het resultaat: ‘Nederland Is Helemaal Oranje’! Daarmee is de aftrap naar een voetbalzomer alweer een feit! Want naast deze EK single zullen de heren ook iedere dag rond de wedstrijden op tv te zien zijn.
Vandaag precies over een maand start de strijd om de Europese titel in Polen en Oekraine, inmiddels is Nederland zich dan ook aan het opmaken voor een heftige strijd op zowel sportief als op muzikaal gebied.
De vraag luidt natuurlijk: wie scoort dit jaar de EK Single?
Beide heren Derksen en Genee zijn hiermee al een goed eind op weg, zo kwam afgelopen week deze single namelijk al nieuw binnen in de top 10 van de Singles Top 100.

Beide voetbalkenners werkte samen met producer Ferdi Bolland waarmee zij samen het album ‘Helden van Oranje’ hebben gemaakt. Naast de twee tv-persoonlijkheden doen ook Bennie Jolink, Edwin Evers, Gerard Joling en Kees Jansma mee op het album.

Overigens is dit pas de eerste van vier singles voor de mannen, want de voetbalanalisten gaan er alles aan doen om een nummer 1 hit te maken.

Ook zo benieuwd? Bekijk en beluister hier dan het eerste nummer en vertel ons wat jij ervan vindt!

Johan & Wilfred – Nederland Is Helemaal Oranje:

YouTube player

Bron foto: AD.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · Videos