Alle info over het Beste Festival ter Wereld: Tomorrowland 2013

Geschreven door op 20 december 2012 om 17:32
Tomorrowland - Fotocredits Julian Dael (Wikimedia Commons)

Vanaf vandaag zullen wij op deze pagina alles gaan bijhouden over Tomorrowland 2013. Het Belgische outdoorfestival werd eerder dit jaar als ‘Beste festival ter wereld’ benoemd.

UPDATE 17-1-2013: Vandaag is er een update rondom de kaartverkoop van Tomorrowland 2013. Via Tomorrowland website kun je preregistration invullen tot 7 februari 2013 (20.00uur) om kaarten te kunnen kopen. Iedereen die een kaartje wil kopen zal zich moeten registreren.

Het Belgische festival Tomorrowland is ieder jaar mateloos populair. Zo kwamen er vorig jaar maar liefst 180.000 bezoekers, waarvan een aanzienlijk aantal Nederlanders.  Vorig jaar stonden er meer dan 400 artiesten, waaronder wereldsterren als Skrillex, Fatboy Slim, David Guetta, Calvin Harris, Avicii en Carl Cox.

Tomorrowland werd in maart van dit jaar uitgeroepen tot ‘Beste festival ter wereld’ tijdens de Miami Winter Music Conference. Ze versloegen toen ‘Sensation’, die net als Tomorrowland door de Nederlandse festivalorganisator ID&T wordt georganiseerd.

Het driedaagse festival wordt volgend jaar  gehouden van vrijdag tot en met zondag op 26, 27 en 28 juli. Evenals vorige jaren vindt het festival plaat in recreatiegebied “De Schorre” in Boom, België. Houd deze pagina in de gaten, zodra er meer informatie bekend is over Tomorrowland 2013, lees je het hier!

TICKETS INFO
Start ticketverkoop: onbekend (we houden het in de gaten, vorig jaar startte de verkoop van tickets op 24 maart 2012. Toen werden 40% van de tickets verkocht aan de mensen uit België. De overige 60% van alle tickets werden vanaf 7 april verkocht.)

TICKETPRIJS: onbekend(we houden het in de gaten!)
Vorig jaar: Wat kost Tomorrowland? Full Madness Pass (toegang op vrijdag, zaterdag en zondag): €172,50 of €242,50 voor comfort pass. Dagkaarten zijn €72,50 of €110 voor comfort pass (dan mag je ook op VIP decks, maar beide is exclusief camping). Comfort pass wil dus alleen zeggen dat je op VIP decks en bepaalde geselecteerde areas mag komen waar je een vet uitzicht hebt. NOT included = Parkeren, camping en kluisjes.

CAMPING INFO
Dreamville camping tickets zijn alleen verkrijgbaar voor mensen met een combi festival ticket of een comfort combi festival ticket, dus niet voor dagkaarten! Een camping ticket kost €34,50 (5-day pass) als je zelf je spullen (tent) meeneemt. Je betaald €195 voor 2 personen als je een reeds opgezette tomorrowland tent neemt inclusief luchtbedden. Het kan ook nog luxer als je in een echt bed wilt slapen moet je de Relax Room Pass hebben voor €640 voor 2 personen. Je hebt meer privacy, eigen sanitair, toegang tot relax ruimtes met jacuzzi en sauna’s. Ook kun je netjes je kleding aan een rek ophangen. Ten slotte bestaat er ook nog de DreamVille Mansion. Deze is voor 12 personen en kost €9.600. In de natuur op loopafstand van het festival heb je een eigen mansion. Je wordt ondergedompeld in luxe en je krijgt alle mogelijke service. Je wordt welkom geheten met een glas champagne waar je in de woonkamer met chill banken ervan kunt genieten. Iedereen slaapt in een eigen bed en er is een mini keuken met koelkast en een espresso machine. Je kunt er naar de sauna en de jacuzzi en je kunt chillen op je eigen lounge terras. Een ober brengt je drinken op bestelling en er wordt netjes voor je schoongemaakt.

Tomorrowland 2012 | official aftermovie

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nieuws · Tomorrowland Nieuws